Balıkesir’de Ayı Saldırısı: 67 Yaşındaki Vatandaş Yaralandı

Erdek’te Ayı Saldırısına Uğrayan Vatandaş Yaralandı

Balıkesir’in Erdek ilçesinde meydana gelen olayda bir vatandaş, ayının saldırısına maruz kaldı ve yaralandı.

Olay, Erdek ilçesine bağlı Pulaş mevkiinde gerçekleşti. 67 yaşındaki Şaban Özçelik, zeytinlik alanda budama yaparken ayının saldırısına uğradı. Omuzu ve ayağından yaralanan Özçelik, yakındaki bir çiftçi tarafından fark edilerek hemen Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. – BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Bayram sofrası sağlığınızı bozmasın! Eti böyle tüketin: ‘Yağa yağ eklemeyin’

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

40 yaşında yaptığınız bu 4 şey 60 yaşında bunamaya yol açıyor!

Bilim insanları, 40–50 yaş arasında sıklıkla ihmal edilen kronik uyku eksikliği, sosyal izolasyon, kontrolsüz stres ve hareketsizliğin, 60 yaş ve sonrasında demans da dahil olmak üzere nörodejeneratif hastalık riskini önemli ölçüde artırdığını ortaya koydu.

Gençlerde Obezite Tırmanıyor!

TÜİK verilerine göre gençlerde obezite oranı son altı yılda yüzde 30’a yakın artış gösterdi.

Uzmanından sağlıklı zayıflamanın püf noktaları

Uzmanlar, sağlıklı kilo vermek isteyenlerin bilinçsiz diyetlerden uzak durarak dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve yeterli su tüketimiyle ideal kiloya ulaşabileceğini vurguluyor.

Genç yaşta ‘hipertansiyon’ tanısı alanlar dikkat

İleri yaş hastalığı olarak bilinen yüksek tansiyon diğer adıyla hipertansiyon, genç yaşlarda da görülebiliyor. Uzmanlar, erken yaşlarda görülen tansiyon vakaları için önemli uyarılarda bulundu.

Balık keyfiniz kabusa dönüşmesin! Bir lokması bile büyük riskmiş

Balık, yüksek biyolojik değere sahip proteinleri, omega-3 yağ asitleri (özellikle EPA ve DHA), D vitamini ve iyot gibi önemli mikro besinleri içeren değerli bir hayvansal besin kaynağıdır. Dyt. Beste Mum, ancak bazı bireylerde bağışıklık sistemi tarafından alerjen olarak tanımlanarak ciddi reaksiyonlara yol açabileceğini söyledi.